Met Laura

Johnny Kraaijkamp hint naar nieuwe GTST liefde

17 juli 2020 09:47 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot Videoland
Het jubileumseizoen van GTST belooft bomvol romantiek te zitten. In Goede tijden zomer tijden onthult Johnny Kraaijkamp dat er liefde in de lucht hangt voor zijn personage.

Presentatrice Froukje de Both wilde van Johnny weten wat Henk Visser in seizoen 31 te wachten staat. Met een schalkse grijns gaf de acteur het nodige prijs.

Henk en Laura

Een week eerder liet Jette van der Meij zich ontvallen dat er een nieuwe liefde wacht voor haar personage Laura. Froukje vroeg zich af of de vriendschap tussen Henk en Laura wellicht uitbloeit tot iets moois. Johnny kon dat ontkennen noch bevestigen: "Ze hebben wel een sympathie voor elkaar en ik denk ook wel dat het er een beetje op gaat lijken."

Uit de kast

Maar daarmee is de relatie nog alles behalve een feit. Volgens Kraaijkamp komt er namelijk een verrassende wending, wat meestal wijst op een kaper op de kust. Wel kon Johnny één niet al te hardnekkig gerucht alvast ontkrachten: "Het is niet zo dat Henk uiteindelijk van de verkeerde kant blijkt te zijn, daar hoef je je geen zorgen om te maken!"

De gehele aflevering van Goede tijden zomer tijden met Johnny en Bruni Heinke is nu te zien.

Meer over