'Dag lieve Sjors'

Melissa Drost bevestigt GTST vertrek

10 maart 2020 09:52 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Melissa Drost maakt eigenhandig een einde aan de geruchten. De actrice laat via Instagram weten inderdaad te vertrekken bij GTST. Dit betekent na zeventien jaar het einde van haar personage Sjors Langeveld.

Eerder concludeerden we al dat Melissa's dagen in 's lands populairste soap geteld waren, nu geeft Drost zelf duidelijkheid. 

Huwelijk stuk

Op Videoland is al te zien hoe Sjors tot de conclusie komt dat ze een zootje van haar leven gemaakt heeft. Niet alleen is haar huwelijk met Amir sinds de bruiloft al een wandelende vechtscheiding, onlangs ging ze ook nog vreemd met haar ex Bing en ze joeg puberdochter Lana weg met haar controlerende gedrag. Sjors zit er volledig doorheen en besluit Lana achterna te reizen naar Berlijn om te zien of ze die relatie nog kan redden. Amir blijft ontredderd en verscheurd achter in Meerdijk: niet alleen is hij nu zijn tweede vrouw in korte tijd verloren, hij weet ook dat zijn beste vriend Bing hem bedrogen heeft.

'Lange, intense droom'

Op Instagram blikt Melissa terug op haar tijd in Meerdijk. De 2,5 jaar dat ze in de serie speelde heeft ze ervaren als een 'lange, intense droom'. Ook gaf ze aan dat Sjors in haar hart is gaan zitten, al kon ze haar bij vlagen niet uitstaan. Nu gaat Drost zich richten op nieuwe avonturen waar ze veel zin in heeft.

De laatste GTST met Sjors Langeveld is op dindag 17 maart te zien bij RTL 4.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

• SPOILER ALERT • De tijd van bezorgdheid is voorbij. Na 17 jaar is het tijd voor het personage Sjors om Meerdijk te verlaten…. Daarvan mocht ik 2,5 jaar op me nemen en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Al kon ik haar bij vlagen niet uitstaan, na zoveel tijd is ze in mijn hart gaan zitten. Ze kan zeuren, maar ze is een strijder. Ze strijdt voor het goede, altijd. Ik ben blij dat ik kennis heb mogen maken met het soap-genre en heb immens veel respect voor de werkwijze die deze stijl met zich meebrengt. Voor en achter de schermen wordt er zo hard gewerkt! Ik ben ook heel blij met alle lieve mensen die ik heb leren kennen en vrienden die ik heb gemaakt. Het was een soort lange, intense droom. En nu, hééél veel zin in nieuwe dingen. Er valt nog zoveel te ontdekken! 🥂Dank aan alle kijkers voor het kijken en de lieve berichten die ik de afgelopen 2 jaar ontving! Dikke kus! #dagSjors #endofanera #GTST #dagallemaal!(vandaag laatste aflevering op Videoland, volgende week laatste op tv) 👋🏼💋♥️

Een bericht gedeeld door 🌓Melissa Drost🌗 (@melissa_drost) op

Meer over