Harrie de Hengst

Spike maakt realityserie over Ex on the Beach-Harrie

12 augustus 2019 12:09 | soap | Door Irma Tomas

© Spike
Harrie Snijders was de smaakmaker van Ex on the beach double Dutch all stars en nu krijgt hij een eigen serie. In de Spike-serie Harrie: van het kamp naar de ring wil Harrie een andere kant van zichzelf laten zien.

Dat is ook wel een beetje nodig want de kant die we in EOTB zagen van Harrie was behoorlijk eenzijdig. Hij versierde vrouwen en had een lijst met exen die zo groot was dat die niet eens meer op het tv-scherm paste. Maar Harrie heeft meer in zijn mars. Hij kan boksen. Dat deed de realityster vroeger al niet onaardig en dat wil hij nu weer oppakken. En we krijgen meer te zien van Harrie. 

Nieky Holzken

Hij introduceert zijn kleurrijke familie, neemt de kijker mee naar zijn vrienden en laat de cultuur op het woonwagenkamp zien met zijn ouders, oma, tante Liesbeth en hondje Pablo. Daarnaast bereid hij zich voor op een amateur bokswedstrijd met superster Nieky Holzken. Voor Harrie zelf is het alweer even geleden dat hij in de ring stond. Hij heeft al enkele wedstrijden op zijn naam staan en is het nu tijd voor de volgende stap. De vraag is alleen of hij de vrouwen kan weerstaan tijdens zijn trainingsproces. 

Harrie: van het kamp naar de ring is vanaf maandag 23 september wekelijks om 21.30 uur te zien op Spike.

Meer over