Trouwalbum

Zien: Zo verloopt het liefdesfeest van Nina en Bing in GTST

30 juni 2022 09:27 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Nina en Bing leven in GTST al tijden toe naar hun grote liefdesfeest. Tijdens de zomercliffweek komt het ervan. Zonder veel spoilers presenteren we alvast wat onvergetelijke plaatjes van een mooie dag in Meerdijk.

Officieel waren Nina en Bing al een klein jaar geleden getrouwd, maar toen was er onvoldoende tijd het te vieren. Nu, na een roerige periode waarin hun huwelijk bijna klapte door een open relatie, geven Nina en Bing een feest om hun liefde (opnieuw) te bezegelen. Compleet met jurk, taart en ringen. Een bloemlezing van al het moois.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Bridezilla zegt ja

Uiteraard ontpopte Nina zich tot een ware bridezilla tijdens de voorbereidingen. Vol stress bemoeide ze zich met de kleinste details en alles wat tegenzit was een ramp.

Van stinkende lelies in de bruidsbloemen tot haar make-up en de vraag of Bing wel op tijd zou zijn. Gelukkig weten Lynn, Janine en Linda haar rustig te houden.

Bing had zo zijn eigen uitdagingen. Manu en Nola zaten al snel klaar in hun feestkleding, maar de kleine Max wilde zijn pak niet aan en verscheen dus in prinsessenjurk op het feest. 

Manu is nog te jong om mee te feesten, hij was drukker met de metaaledetector die hij vorige week van ome Stefano kreeg. Hij zoekt druk naar waardevolle schatten en wisselgeld in de zakken van gasten.

De festiviteiten vinden plaats in huize Sanders. Normaal gesproken zou huishoudster Lynn de boel cateren, maar ditmaal is ze niet ontevreden over het werk van de traiteur. Haar vriendin Oriana is kritischer: die weet zeker dat zij het beter zouden hebben gedaan.

Nog voor de bruidstaart officieel wordt aangesneden heeft Steef al heel stout een macaron gesnaaid. 

Tijd voor de ceremonie! In het bijzijn van vrienden, familie en geliefden loopt Nina in haar bijzondere jurk aan de arm van haar vader naar haar man. 

Vlak voor de inzegening moet Stefano onverwacht invallen als ceremoniemeester, maar dat gaat 'm wonderwel goed af. 

Nina en Bing beloven elkaar met mooie woorden wederom eeuwige trouw. Bing ontroert met zijn speech: Nina is geen sprookjesprinses of een zacht briesje. Ze is een storm en hij zou niet anders willen.

Niet alle bruidsgasten vinden de speeches even geweldig.

Ook Daan zit wat gek te kijken naar de huwelijksceremonie van wat ooit de liefde van z'n leven was.

Bing heeft nog een verrassing voor Nina: ook al hadden ze afgesproken het niet te doen, bij een huwelijk horen ringen. Er komt een doosje met twee mooie gouden banden tevoorschijn. 

Geen huwelijk zonder stichtelijk woordje van Ludo die trots is op zowel Nina als schoonzoon Bing. In het begin konden ze elkaar letterlijk en figuurlijk schieten, maar Ludo ziet hoe goed hij is voor haar en de kinderen.

Nu Nina en Bing nogmaals hun liefde en trouw voor elkaar hebben uitgesproken is het tijd voor taart en een proostmoment.

Na de plichtplegingen is het tijd om met volle buik het feest te openen. Nina en Bing geven uiteraard het goede voorbeeld.

En ook Laura en Henk wagen er een dansje aan.

Stefano probeert ondertussen zijn charmes uit op Mare, maar hij loopt een blauwtje blauwer dan z'n pak.

Vlak voordat Nina en Bing van hun huwelijksnacht gaan genieten is het tijd om 't bruidsboeket te gooien. Het volgende feestje is bij Merel!

Nina en Bing rijden richting de Rozenboom waar in de suite een hele berg cadeautjes en enveloppen op hen wacht.

Al met al belooft de zomercliff een prachtige huwelijksdag waar zich voor de verandering eens geen bloederige drama's of andere rampen voordoen... Een unicum voor GTST

Meer over