Sprookjeshuwelijk

Zo gaan Nina en Bing uit GTST

24 juni 2021 09:04 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
GTST is bijna toe aan het zwangerschapsverlof van Marly van der Velden. Haar personage Nina verlaat de serie op uiterst romantische wijze: met een huwelijk.

Op Videoland is al te zien hoe Nina en Bing hun koffers pakken om met de kinderen een aantal maanden naar Indonesie te gaan voor een nieuwe kledinglijn. 

Huwelijk

Maar Nina komt vlak voor vertrek tot de conclusie dat het een juridisch geharrewar is om als ongehuwden met een samengesteld gezin te reizen. Bing heeft daar een simpele oplossing voor: dan gaan ze toch opnieuw trouwen? Nina moet even aan het idee wennen, maar het maakt alles wel een stuk makkelijker. Ze zegt 'ja'.

Gemeentehuis

Het idee is om op maandagochtend even snel te trouwen. Puur voor de vorm, voor meer is geen tijd nu ze op het punt staan te vertrekken. Nina is zelfs van plan om gewoon in haar joggingbroek naar het gemeentehuis te gaan. Dat zit wel zo lekker als ze daarna naar Indonesie vliegen. 

Verrassing

Bing vraagt Jojo als getuige, Nina is blij dat ze Ludo kan vragen voor haar te getuigen. De heugelijke gebeurtenis wordt gevierd met een dinertje in huize Sanders waar Ludo een mooie speech houdt en Nina en Bing worden verrast door Janine en Jojo met de  'something old, something new, something borrowed, something blue' traditie. 

Trouwjurk

Janine zou graag zien dat haar dochter trouwt in de jurk van Marieke, haar overleden zus. Nina vindt het een prachtig gebaar en verschijnt in de witte creatie op het bordes waar de hele familie op z'n paasbest getuige is van het burgerlijk huwelijk tussen meneer Sanders en mevrouw Mauritius. 

Vriendengroep

Na de voltrekking wacht het paar nog een verrassing: hun vrienden staan hen op te wachten met cake, bubbels en felicitaties. Zo wordt het vluggertje toch nog een bijzonder moment. 

Iedereen kan het goed met elkaar vinden. Ludo drukt zijn nieuwe-oude schoonzoon op het hart goed voor zijn prinses te zorgen. 

De kinderen en alle aanhang smullen van de cake én het spontane geluksmoment.

Een dolgelukkige Nina heeft ook nog lieve woorden voor iedereen.

En iedereen is stilletjes onder de indruk van Janines talent moeiteloos op hoge hakken over gras te lopen.

Maar het vliegtuig wacht op niemand, het is al snel tijd naar de luchthaven te gaan en Rik heeft het vervoer in stijl geregeld.

Meerdijk zwaait Nina, Bing en de kids uit. Na de zomerstop zijn ze weer terug. Het is om voor je 't weet.

Meer over