Analist met blauwe plekken aan tafel

Johan terug in VI: 'beetje overdreven'

Johan Derksen zat een week na zijn val van de trap alweer aan tafel bij Veronica inside. De snor miste slechts twee afleveringen en vond alle aandacht maar een beetje overdreven.

De VI-analist zat zichtbaar gehavend aan tafel, maar leek weer zo scherp als altijd. Alle aandacht rond zijn persoon vond hij vrij ver gaan. "We zijn niet het belangrijkste programma op de belangrijkste zender. En dan is het wereldnieuws als zo’n meneertje uit zo’n flutprogramma van de trap valt? Wel wat overdreven. Alsof er echt iets ernstigs was gebeurd", aldus de relativerende Derksen in de aflevering van vrijdag.

Veel steunbetuigingen

Derksen was met name erg verbaasd over de grote hoeveelheid steunbetuigingen die hij kreeg vanuit het land. Ook van mensen waarvan hij niet had verwacht dat ze hem zouden mogen kreeg hij een kaartje. "Langs deze weg wil ik wel alle mensen die wat hebben laten horen, bedanken. Echt geweldig. De postbode in Grolloo heeft overuren gemaakt. Ook van mensen van wie je het echt niet verwacht, waarvan je denkt: die vindt mij echt een geweldige klootzak."

Operatie

De analist viel vorige week van de trap toen hij 's nachts de wc opzocht. Hij kampte onder meer met een gecompliceerde armbreuk en verschillende verwondingen aan zijn gelaat. Inmiddels heeft hij maatregelen genomen om dit soort acties in de toekomst te voorkomen door middel van het plaatsen van een traphekje.

Meer over:

Reageren