'We gaan daar naar toe'

'Uitzendrechten Formule 1 keren na 2024 terug bij Ziggo'

10 maart 2024 10:10 | sport | Door Redactie Televizier

© ANP
Sinds 2022 is Ziggo de uitzendrechten van de Formule 1 kwijt. De aanbieder van internet, televisie en telefonie leed daarmee een gevoelige nederlaag, maar er lijkt verandering in de situatie te komen. Er wordt namelijk gesproken over een terugkeer van de koningsklasse in de autosport op de zender.

De uitzendrechten van de Formule 1 liggen tot het einde van het raceseizoen 2024 nog bij Viaplay, maar Ziggo lijkt daarna met de beelden aan de haal te gaan. In Ziggo Race Café leken Olav Mol en Jack Plooij al meer te weten. En het was voor beiden lastig om hun mond te houden.

Melbourne

"De eerste race van het nieuwe seizoen is volgend jaar in Melbourne en het is geweldig dat wij dat als eerste naartoe mogen", zei Plooij aan tafel van het praatprogramma over Formule 1. Presentator Rob Kamphues besloot daarna om over de opmerking van Plooij heen te praten. Wellicht dat de verslaggever zijn mond voorbij praatte aan de tafel? Het krijgt ongetwijfeld een vervolg de komende tijd.

Max Verstappen

Dit seizoen is Max Verstappen uitstekend begonnen. De Nederlander won de eerste twee races en staat zodoende als vanzelfsprekend bovenaan in het wereldkampioenschap. De Red Bull-rijder werd de voorbije drie seizoenen gekroond tot wereldkampioen.

Meer over