3JS-zanger Jan Dulles reageert op uitspraken Gordon

4 Januari 2016 10:32 | sterren | Door Televizier

3JS-zanger Jan Dulles, reageerde zaterdag via Twitter luchtig op de uitspraken die Gordon deed in een interview met Volkskrant Magazine. Goor nam wederom geen blad voor de mond over zijn muzikale collega's. 

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Ditmaal waren ook de jongens uit Volendam aan de beurt. Jan Dulles kon de opmerking van Gordon blijkbaar niet aan zich voorbij laten gaan en reageerde vanuit een zonnig Curaçao. 

 

 

 

Dubieus spelletje 

Volgens Goor is er in de afgelopen tien jaar een dubieus spelletje gespeeld rondom de Volendamse zangers. ‘’Ik ben ervan overtuigd dat er dingen zijn gekocht. En dan heb ik het ook over de Nederlandse inzending van het Songfestival waar de TROS verantwoordelijk voor is. Waarom denk je dat de 3JS opeens naar het Songfestival gingen? Je maakt mij niet wijs dat dat geen handjeklap is geweest.’’ 

5 Jaar Later

De zanger hield zich eind december ook al niet in over zijn Toppers-collega’s tijdens een interview met Jeroen Pauw in 5 Jaar Later. Hij luchtte zijn hart uit over zijn afscheid bij de Toppers en vooral René Froger moest het ontgelden. Froger is volgens Gordon een drankorgel en Jeroen van der Boom onuitstaanbaar. 

Meer over