Reizen door Azië

Ad Visser, Edwin Rutten en Frits Barend voegen zich bij Henny Huisman in Beter Laat Dan Nooit

7 juni 2023 15:36 | sterren | Door Tessa Kok

© AVROTROS

Afgelopen maandag werd bekend dat niemand minder dan Henny Huisman (71) weer terug op de buis komt en zijn opwachting maakt in het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit. Inmiddels is ook bekend welke namen zich daarbij voegen, want ook Ad Visser (76), Edwin Rutten (80) en Frits Barend (76) doen aan de nieuwe reeks mee. 

Reis en opnames

De reis en opnames moeten nog plaatsvinden. Het viertal pakt hun koffer richting Azië om het nieuwe seizoen op te nemen. Ze reizen onder andere in de landen Cambodja, Zuid-Korea, India en Nepal. Net als in de eerste twee reeksen gaat de groep BN'ers op leeftijd op reis met een reisleider. Ze reizen een maand lang samen de wereld rond en komen in aanraking met diverse culturen en gebruiken van verschillende landen.

Sportieve reisleider

In 2018 en 2020 gingen Peter Faber, Gerard Cox, Barrie Stevens en Willibrord Frequin op reis. In de eerste reeks samen met Olcay Gulsen als reisleider en in de andere reeks met Katja Schuurman. Wie die rol van sportieve reisleider in het nieuwe seizoen op zich neemt, is nog niet bekend. Het televisieprogramma werd de vorige twee reeksen uitgezonden op RTL 4, maar keert nu terug bij SBS6.

Het derde seizoen van Beter Laat Dan Nooit staat gepland voor augustus 2023 en zal dan zes weken lang op woensdag te zien zijn. De officiële startdatum is nog niet bekend.

Meer over