Adam zkt Eva VIPS onthult eerste namen van BN'ers

2 maart 2017 21:27 | sterren | Door Televizier

© Roland J. Reinders

De eerste drie BN'ers die met de billen bloot gaan in Adam zkt. Eva VIPS zijn bekend en het zijn zeer zeker niet de minste. 

Bij RTL Boulevard werden de eerste drie namen van de uiteindelijk zes deelnemende bekende Nederlanders bekend gemaakt door Dennis Weening. Hij neemt de presentatie van Adam zkt. Eva VIPS over van zijn RTL-collega Nicolette Kluijver die tijdens de opnameperiode herstellende is van haar aanstaande longoperatie.

Het sterretje van Sterretje

Een van de eerste kandidaten is Tony Wyczynski (31), sinds 2010 in heel Nederland en in menig badplaats beter bekend als Sterretje dankzij Oh oh Cherso. Tony zocht al eerder op televisie naar de liefde, wist Boulevard-verslaggever Bridget Maasland te melden. Zij had Tony al eens aan een vrouw geprobeerd te helpen, zonder veel succes. Sterretje gaat het nu weer proberen. Wie kans wilt maken moet blond zijn en een beetje kunnen masseren. Inmiddels heeft de Hagenees dermate veel lichaamsversieringen dat hij zelfs zonder kleding niet onbedekt rondloopt.

De blote Borderslee

Musicalster Chaira Borderslee (41) is ook van de partij. Ze is al een beetje gewend om en plein publique naakt te gaan, in de musical Hair moest ze er ook aan geloven. In het programma zoekt Chaira naar eigen zeggen naar haar "blonde Viking". Chaira dook onlangs nog op in een gastrolletje in GTST (foto) waar ze ook al een relatief decolleté had. 

Afbeelding

De alles behalve B-brave Cassius Verbond

Grote verrassing was Cassius Verbond, de 19-jarige zanger van boyband B-Brave. Met zoveel gillende groupies zou je verwachten dat hij over aandacht niets te klagen heeft. Toch trekt ook hij de kleren uit om een leuke vrouw vanaf 18 jaar te ontmoeten op het eiland.Dat hij niet naar de sportschool hoeft, is wel te zien op z'n Instagram. 

De B-Braviours, zoals de fans van de jongensgroep zich noemen, gingen door het lint toen bekend werd dat hun idool meedoet aan de show. En dat in dezelfde week dat medebandlid Kaj van der Voort aan het trainen is voor Dance dance dance. 

Inge de Bruijn

De overige drie deelnemers worden vrijdag bekend gemaakt. Wel kon Dennis al onthullen dat er in ieder geval één Olympisch sporter met meerdere medailles van de partij is. Daarbij ging direct de suggestie op dat Inge de Bruijn straks rondjes zwemt in haar nakie. 

Wie wil daten met de zes VIPS moet minstens 18 jaar oud zijn. Opgeven kan via deze link

Lees ook: En dit zijn de andere drie blote BN'ers

Meer over