Afgevallen

Adele komt na vijf maanden onherkenbaar terug op Instagram

6 mei 2020 09:28 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© AFP
Dat Adele bezig was de strijd tegen de overtollige kilo's te winnen, wisten we al een tijdje. Na vijf maanden stilte op Instagram is de Britse zangeres nu terug en we kunnen wel zeggen dat het resultaat verbluffend is.

Adele Laurie Blue Adkins, zoals de zangeres voluit heet, deelt op haar Instagram een foto vanwege haar 32-jarige verjaardag. Daarbij schreef ze: "Bedankt voor alle verjaardagsliefde. Ik hoop dat jullie veilig en gezond blijven in deze gekke tijd", doelt de zangeres op de coronatijd. "Ik wil al onze eerstehulpverleners en degenen met een cruciaal beroep bedanken, die ons beschermen terwijl zij hun leven riskeren! Jullie zijn echt engelen."

Reacties

De reacties bij het bericht laten niets aan de verbeelding over en wij vinden dat niet zo heel gek. Adele is namelijk totaal niet meer de gezette superster, maar ze heeft een slanke taille en zelfs lang blond haar. Onder andere Chrissy Teigen, de vrouw van zanger John Legend, kan haar ogen niet geloven. Zij schrijft: "Ik bedoel: hou je mij voor de gek?". Naast de Amerikaanse zijn er nog veel meer van dat soort reacties te lezen, waar een enkeling het ook niet kan laten om over nieuwe muziek te beginnen. "Lieverd, je kunt niet zomaar hier verschijnen en niets zeggen. We hebben nieuwe muziek nodig!"

Sporten

De wijze waarop Adele de strijd tegen de kilo's heeft gewonnen, vertelt het verhaal niet. Volgens geruchten zou de 32-jarige Britse haar doel bereikt hebben door samen te sporten met de Braziliaanse sportgoeroe Camila. Ayda Field, de vrouw van zanger Robbie Williams, bracht beiden met elkaar in contact. Mogelijk heeft ook de scheiding van Adele met haar ex Simon Konecki na een huwelijk van zeven jaar invloed gehad op de ommekeer. Simon en Adele hebben samen zoon Angelo, die in 2012 werd geboren. 

Meer over