Te druk

Airen Mylene wil stoppen met SBS6-programma Lachen om Home Video’s

4 januari 2024 19:45 | sterren | Door Tessa Kok

© Wessel de Groot

Het lijkt erop dat presentatrice Airen Mylene afscheid gaat nemen van het SBS6-programma Lachen om home video's. Het is voor Airen lastig om het programma te blijven presenteren omdat ze het te druk heeft met haar andere werkzaamheden.

Dat meldt het AD.

Lachen om home video's

In het hilarische SBS6-programma Lachen om Home Video's worden de grappigste bloopers in de schijnwerpers gezet. Airen presenteert het programma sinds 2018. Eerder lag de presentatie in handen van onder andere Hans Kraay jr., Jochem van Gelder en Wietze de Jager. Toen Airen in verwachting was, werd de show gepresenteerd door Harry Piekema

Te druk

Mylene vertelt aan het AD dat er nog geen opvolger voor haar is gevonden. ''Ze zijn op zoek, maar die is niet zo gemakkelijk gevonden. Met mijn schema’s wordt het allemaal lastig. Er is af en toe geen ruimte voor mij om het te doen.''

De presentatrice laat weten dat het presenteren van het programma een behoorlijke klus is. ''Het is ook niet zomaar opgenomen. Het is redelijk tijdintensief. Ik doe radio vijf dagen in de week, presenteer Shownieuws, ben ambassadeur voor het Ronald Mcdonald Kinderfonds, wil zelf nog een podcast maken. Ik zit klem qua tijd”, aldus Airen. 

De kans is dus groot dat Airen stopt met het presenteren van het SBS6-programma. Wie haar gaat opvolgen, blijft nog even een raadsel. Wordt vervolgd!

Meer over