Albert Verlinde was RTL Boulevard ontgroeid

27 oktober 2016 09:08 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland/Roy Beusker

Albert Verlinde nam eind augustus afscheid van RTL Boulevard, maar echt rouwig is de musicalproducent er niet om. Hij was al lange tijd klaar met de roddelrubriek.

Aan tafel bij Pauw lichtte Verlinde zijn besluit toe, hij is blij dat de 'deur' dicht is: "Ik merk dat ik een ander mens ben. Ik was een soort gespleten persoonlijkheid geworden. Aan de ene kant was ik de hele dag bezig om mensen bij elkaar te brengen en te creëren. En dan ging ik om 18.30 uur het tegenovergestelde doen."

Klopte niet meer

Albert is duidelijk over zijn tijd bij RTL Boulevard: "Het is iets dat ik met heel veel plezier gedaan heb,  maar wat de laatste drie jaar niet meer zo klopte bij waar ik stond in het leven. Ik wilde verbinden en dingen maken... Maar daar zat ik achter de tafel commentaar te leveren op andere mensen die dingen creëren. Dat ging een beetje uit elkaar lopen."

RTL Live

Overigens voelt Albert zich tegenwoordig weer als een vis in het water bij RTL Live. Daar kan hij naar eigen zeggen compleet zichzelf zijn: "Het was voortdurend schakelen in mijn hoofd en dat is heel vermoeiend. Ik wilde één Albert zijn en dat ben ik nu."

Meer over