Annechien Steenhuizen verrast NOS Journaal kijkers met strakke leren jurk

NOS Journaal-anchor Annechien Steenhuizen is ook in 2017 het toonbeeld van mode. De nieuwslezeres presenteerde het bulletin van 20.00 uur in een veelbesproken lederen creatie.

Kijkers van het NOS Journaal schakelden in om het laatste nieuws te horen over de bonnetjesaffaire die mogelijk kon leiden tot de val van zowel minister Van de Steur als de regering.

Dat onderwerp kwam inderdaad aan bod, maar online werd vooral gesproken over het meer dan mooie, mauve ensemble dat Annechien Steenhuizen droeg terwijl ze converseerde met Ron Fresen over de huidige bestuurlijke crisis.

Het viel kijkers ook nog eens op dat Annechiens stylisten de schoenen niet vergeten waren. Het paar purperen naaldhakken complimenteerde haar outfit en maakte de look helemaal af.

Afbeelding 

Maar ja, wie dergelijke creaties uit de kast trekt, weet ook dat het een zeker effect kan hebben op bepaalde lagen van de bevolking...

Kleding nieuwslezers

De kleding van de vrouwelijke NOS-nieuwslezers is al enige tijd onderwerp van gesprek. Waar hun mannelijke collega's doorgaans niet verder komen dan een "veilig" pak, zijn de dames vrij te experimenteren. Dionne Stax viel al eens op door een luchtige blouse aan te trekken. Onlangs kon ook haar vogeltjeshemd op lof rekenen. En Annechien Steenhuizen trok nog vaker de aandacht. 

Bewonder ook de andere outfits die veel bekijks trokken:

De paarse jumpsuit van Annechien Steenhuizen

De Star Trek-outfit van Annechien Steenhuizen

De rode hoge hakken en als-gegoten-jurk van Annechien Steenhuizen

 

Meer over: