Annechien Steenhuizen verruilt naaldhakken voor sneakers tijdens NOS Journaal

23 maart 2017 20:48 | sterren | Door Televizier

© Screenshots NOS Journaal

Annechien Steenhuizen haalde donderdagavond een subtiel geintje uit tijdens het NOS Journaal van 20.00 uur. Na een item over sneakers verscheen de presentatrice zelf ook even op sportschoenen.

De outfits van Annechien staan bekend om de immer hoge naaldhakken. Toen de presentatrice op haar pumps een reportage over de populariteit van sneakers aankondigde, zagen sommige kijkers de lol daar dus wel van in.

Maar Annechien verraste vriend en vijand door tijdens het nog geen anderhalve minuut durende item haar chique naaldhakken zomaar te verruilen voor casual sportschoenen. Ze maakte zonder blikken of blozen een bruggetje naar het weerbericht van Marco Verhoef, die overigens wel gewoon z'n nette schoenen aan had.

Pumps

Maar hiermee was de pret nog niet over. Na afloop van het weerbericht verscheen Annechien opeens weer op haar pumps. Op Twitter was het fashion-advies duidelijk:

Afbeelding

Kledingkeuze Annechien

De outfits van Annechien in het NOS Journaal zijn vaker onderwerp van gesprek. Zo kon haar zogenaamde 'Star Trek'-outfit op veel enthousiasme rekenen, bleek haar strakke leren jurk ook razend populair bij de kijkers en werd haar paarse jumpsuit eens vergeleken met Teletubbie Tinky Winky.

Meer over