Anubis-ster Loek Beernink werd 8 jaar gestalkt

Het Huis Anubis-actrice Loek Beernink, bekend van haar rol als Nienke, werd 8 jaar lang gestalkt. De stalker is nu na een rechtzaak veroordeeld tot een Tbs-kliniek, laat de actrice weten op Facebook.

“Een opgeluchte shout-out in mijn ‘stille’ account voor alle mensen die me hebben gesteund in een acht jaar lange stalkerszaak,” schrijft Loek op haar Facebookpagina. Lange tijd was er online niks van haar te horen, haar laatste bericht dateert uit 2015. In het bericht laat ze weten dat de rechtbank heeft besloten dat een tbs-kliniek voor de stalker het einde vormt van de zaak.

 

Vertrouwen

Het lange proces in de rechtszaak heeft zijn sporen nagelaten bij de actrice, het heeft haar vertrouwen in mensen beïnvloed. Gelukkig kan ze nu, in de openbaarheid, delen dat het voorbij is.

Het Huis Anubis

Loek Beernink werd bekend door de jeugdserie Het huis Anubis. Deze hitserie op Nickelodeon vormde 12 jaar geleden de opvolger van de jeugdsoap Zoop. Loek speelde de hoofdrol van Nienke Martens, het nieuwe meisje dat in een internaat komt wonen. In januari werden de sterren met elkaar herenigd in een speciale reünie-uitzending.

Meer over: