Arie Boomsma zit vast in Argentinië

Arie Boomsma zit vast op het vliegveld van Buenos Aires. De crew van het KRO-programma De Roze Wildernis is onderweg naar de jungle, maar door het slechte weer komt het vliegtuig niet van de grond. 

Het zit Arie Boomsma allemaal niet mee. Het KRO-gezicht brak dit jaar met zijn vriendin, hij heeft het aan de stok met Antoinette Hertsenberg en nu zit hij vast op het vliegveld in Buenos Aires. Via Twitter uit de Alle Dagen Seks-presentator zijn ongenoegen.

Arie Boomsma

Door het noodweer lopen de opnames flink uit, wat kan betekenen dat De Roze Wildernis de geplande uitzenddatum niet gaat halen. ''Het is een strak opnameschema. De opnames gaan uitlopen, maar het is nog niet precies duidelijk wat daarvan de consequenties zullen zijn'', meldt de KRO aan BuzzE.

De Roze Wildernis

In De Roze Wildernis reist Arie Boomsma door de Zuid-Amerikaanse jungle om homoseksuele jongeren te helpen. De band die zij met hun vaders hebben is vaak erg slecht, en daar moet volgens Arie verandering in komen. Door middel van allerlei teambuildingsactiviteiten probeert hij relatie tussen de twee gezinsleden een boost te geven.

Ook Filemon Wesselink had de nodige problemen tijdens zijn vlucht.

Reageren