Barbie’s Michael in beroep tegen taakstraf

18 juli 2014 13:42 | sterren | Door Televizier

Michael van der Plas hield zijn wiethandeltje niet goed verborgen en werd door de rechter veroordeeld tot een taakstraf van zestig uur. De realityster is het hier niet mee eens en gaat in beroep.

Het leek erop dat Michael van der Plas van geluk moest spreken met een taakstraf van zestig uur. Het OM eiste eerder namelijk een celstraf van tien maanden wegens het bezit van een automatisch wapen, het dealen in XTC en een wiethandeltje. Toch wil het anabooltje ook vrijgesproken worden van het laatstgenoemde delict, meldt RTL Boulevard. 

Taakstraf

Michael heeft duidelijk geen zin in zestig uur billen wassen en plantsoentjes harken. Dit is opvallend, aangezien hij volgens de rechter niet vies is van een beetje tuinieren. Zo werd hij veroordeeld voor het afleveren van zeventien kilo aan hennepgruis (afval van hennep maar met werkzaam bestanddeel THC).

RTL

RTL zal niet blij zijn met het besluit van Michael van der Plas. Zijn taakstraf zou een rol krijgen in de nieuwe realityserie van de twee Haagse tortelduifjes.

Meer over