Barbie wil terug op televisie

15 Maart 2018 10:10 | sterren | Door Televizier

© AIP Archief

Samantha de Jong, bekend als Barbie, wil een doorstart op televisie. De Haagse realityster deed in januari een zelfmoordpoging, maar wil nu toch weer aan de slag met een tv-programma.

Haar manager, Jake Hampel, meldt aan het Algemeen Dagblad dat hij in eerste instantie niet stond te springen toen Samantha deze wens uitte. “Ik heb tegen Samantha gezegd dat ze, voordat ze weer aan de slag gaat voor een tv-programma, eerst honderd procent beter moet zijn,” zegt manager Jake. “Voordat ik met haar verzoek aan de slag ga, wil ik eerst van de behandelaar en specialisten horen of een terugkeer op de buis al dan niet verantwoord is.”

Michael van der Plas

In eerste instantie wil Barbies manager dat haar twee kinderen, dochter Angelina (5) en zoon Milano (2) voorop staan. Zij wonen nu bij hun vader Michael van der Plas in Spanje. Michael is de ex van Samantha de Jong, ze waren samen jarenlang te zien in hun eigen realityreeks. Michael is nu samen met zijn vriendin Naomi, terwijl Barbie onlangs terugging naar haar ex Rolf Tangel.

Zelfmoordpoging

De blondine krijgt momenteel hulp voor haar mentale problemen. In januari deed Samantha een zelfmoordpoging waarbij ze een overdosis drugs nam en met een mes in haar pols sneed. Ze dacht dat haar kinderen beter af waren zonder haar en dat ze hen door ooit mee te doen aan Oh Oh Cherso in de ellende had gebracht. In november liet ze nog aan het AD weten dat ze zich door de makers van de realityreeks misbruikt voelde.

Lees ook: Barbie doet aangifte van lekken seksvideo.

Meer over