Ben Saunders heeft niet met Britt gezoend. Zegt ie.

13 februari 2014 13:41 | sterren | Door Televizier

Ben Saunders zegt dat hij niet vreemd is gegaan met Britt Dekker tijdens zijn relatie met Yvonne Coldeweijer. Britt beweert van wel.

In de Coen & Sander Show op 3fm praatte Britt haar mond voorbij. Toen Coen en Sander informeerden naar geruchten over een zoen tussen de realityster en de Voice-winnaar antwoordde ze: “Ja, dat klopt wel, maar dat is alweer een tijdje geleden. Dat was tijdens de finale van Sterren Dansen op het IJs. Het gebeurde gewoon"  

Niet de bedoeling

Om alles nog wat te verduidelijken, kreeg Britt van de twee radiomakers een nieuwe vraag voor haar kiezen: “Is hij tijdens Keet (Yvonne Coldeweijer) met jou vreemdgegaan?" Britt antwoordde: "Ja, klopt. Het was niet echt de bedoeling om dat te vertellen.”

Ben Saunders twitterde vervolgens geïrriteerd:

Hoewel Britt zich realiseert dat haar actie niet zo slim was, lijkt zij het allemaal wat luchtiger op te nemen:

Ik snap het wel

De reactie van Ben vindt ze niet vreemd, laat ze aan RTL Boulevard weten: "Ik snap wel dat Ben het ontkent. Je wil natuurlijk niet bekend staan als een vreemdganger. Maar het was maar één zoen. Het stelde niets voor en we sliepen die avond allebei in ons eigen bed."

Dolfinarium

De reden dat Britt door Coen en Sander geïnterviewd werd, was eigenlijk van een heel andere aard. De enthousiaste presentatrice deed namelijk verslag van de auditie die ze deed bij het Dolfinarium in Harderwijk.

Talent

Britt wil daar graag dolfijnentrainer worden en wat blijkt? De blondine heeft nog talent ook! Aan Novum Nieuws vertelde een zegsman van het Dolfinarium: "Wij waren erg verrast en ik denk dat Britt dat ook was. Ze heeft een goede indruk achtergelaten."

Vacature

Of Dekker aan het werk mag met de dolfijnen durft het park nog niet te zeggen. "Als de kennis inderdaad aanwezig is en er is een vacature beschikbaar: you never know."

Ben Saunders en zijn ex-vriendin zijn al meer dan een half jaar uit elkaar.

Meer over