Blij babynieuws: Boer Jan en Monika ouders van dochter

Blij babynieuws voor Boer Zoekt Vrouw-koppel Jan en Monika. Hun liefdesgeluk is bezegeld met de geboorte van een prachtige dochter.

De kleine meid luistert naar de naam Liselore. Ze werd gisteren om 15.30 uur geboren. De baby weegt zeven pond en is vijftig centimeter lang. Trotse vader Jan laat aan de KRO weten: "Ik ben super trots op Monika, ik doe het haar niet na. Petje af voor alle vrouwen die een kind op de wereld hebben gezet!"

Boer Zoekt Vrouw-avontuur

Jan laat weten dat er voor hem een droom is uitgekomen: "Dit is alles waarvan ik droomde toen ik begon aan mijn Boer Zoekt Vrouw-avontuur. Het is echt een klein wonder. Ik heb er geen woorden voor." Uiteraard zit ook Monika op een roze wolk: "Ik ben heel blij en gelukkig. Nu ga ik eerst lekker bijkomen met de kraamzorg en genieten met z’n drietjes."

De bevalling

De bevalling liep gelukkig heel voorspoedig. Dat had Jan eigenlijk niet verwacht: "Sommigen zeggen dat de bevalling van de eerste wel 24 uur kan duren. Bij Liselore ging het in een rap tempo. Binnen zes uur was ze er al." Jan begint al langzaamaan aan het vaderschap te wennen: "Ik hoop dat ik een hele goede vader word. Vannacht ben ik er voor het eerst uitgeweest voor de kleine. Ik heb een schone luier aangedaan, en haar sokjes uitgedaan. Ze is zo lief."

Reageren