Blokjesbuik BN'ers troeven elkaar af

7 december 2015 11:21 | sterren | Door Televizier

© Instagram/GezaWeisz

Niets menselijks is BN'ers vreemd, ook haantjesgedrag niet. Dat bleek wel toen Jan Kooijman dit weekend zijn sixpack toonde op Instagram. 

Feitelijk was het niet Jan, maar regisseur Job Gosschalk die de aanstichter is van de sixpackfittie.

Zevende hemel

Jan Kooijman is een van de vele sterren die momenteel aan de door Gosschalk geregisseerde speelfilm De Zevende Hemel werken. De regisseur houdt zijn volgers via Instagram op de hoogte van de vorderingen en postte daarom zondag een kiekje van Jan die zijn shirt even omhoog deed zodat de geluidsman een microfoontje kon opplakken.

Afbeelding

"Show off"

Uiteraard kon dat plaatje heel wat fans bekoren, maar het schoot Jans vakgenoten een beetje in het verkeerde keelgat. Zo vond Jim Bakkum dat zijn collega wel erg opschepte en reageerde met een knipogend " tss show off!". Maar acteur Géza Weisz ging een stapje verder. Hij liet zien dat de behaarde broodjesbuik van zijn Bluf-tegenspeler verbleekte bij zijn blote bast.

Afbeelding

Onepack

Géza's foto werd met gejuich ontvangen door zijn veelal jeugdige, vrouwelijke fans. Maar maandagochtend werd de mannen match beslecht toen Ruben van der Meer besloot zijn lijf te showen op Instagram. Hij gaf ook gelijk het geheim van zijn goddelijk lichaam prijs: #beertender.

Afbeelding

 

Meer over