Boer Aad is weer zichzelf dankzij Ingrid

Eindelijk is het zo ver: Boer Aad showt zijn nieuwe liefje Ingrid nu aan de hele wereld. De boer heeft het volste vertrouwen in zijn toekomst met haar.

Eerder kwam al naar buiten dat Aad (49) weer gelukkig was in de liefde, maar toen wilde hij daar verder nog niets over kwijt. Nu mag de hele wereld weten dat hij smoorverliefd is op verpleegkundige Ingrid: "Ze vult me aan en heeft ook respect voor de drukke dagen die ik heb. We hebben allebei het volste vertrouwen in de toekomst!"

Ingrid stuurde brief

Ingrid stuurde tijdens Boer Zoekt Vrouw al een brief naar boer Aad, maar toen zag hij haar over het hoofd. Gelukkig had Aad zijn brieven goed bewaard: "Nadat de relatie met Jeannet over was en ik alles even heb laten bezinken, ben ik mijn brieven weer eens door gaan kijken. Toen viel Ingrid ineens op. Haar brief klonk open en eerlijk en ze had net als ik zin een nieuwe start", vertelt hij op de site van Boer Zoekt Vrouw.

Gefeliciteerd

Aad ondernam gelijk actie en belde haar op voor haar verjaardag: "Dat leek me een mooie binnenkomer. Een paar dagen later ben ik bij haar op bezoek geweest. De week erna kwam ze naar mij toe, en daarna zijn we elkaar niet meer uit het oog verloren."

Metgezel

Volgens Aad passen hij en Ingrid perfect bij elkaar: "Ik was op zoek naar een metgezel. Naar iemand waarbij je je hart kunt uitstorten. Ingrid is zo iemand, ze vult me aan. We praten allebei veel en makkelijk, maar kunnen ook goed luisteren. Alles gaat gewoon heel makkelijk bij ons. De mensen om me heen zeggen dat ik door Ingrid weer mezelf ben geworden en weer met beide benen op de grond sta." Ook houden de twee erg veel van de natuur, laat hij weten.

Jeannet

Tijdens zijn Boer Zoekt Vrouw-avontuur koos Aad nog vol overgave voor Jeannet. De twee gingen begin maart uit elkaar. Aad liet er geen gras over groeien: halverwege maart hing hij al met Ingrid aan de telefoon.

Reageren