Break-up: Kris en Bruce Jenner uit elkaar, maar blijven vrienden

Kris en Bruce Jenner zijn officieel uit elkaar. De moeder en stiefvader van Kim Kardashian hebben de roddels eindelijk bevestigd.

Al maanden gingen de geruchten de ronde dat Kris en Bruce uit elkaar waren. Hier wilden zij eerder niet op reageren, maar de twee hebben nu aan Us Weekly bevestigd dat hun huwelijk definitief voorbij is.

Nog steeds vrienden

In het Amerikaanse tijdschrift vertelt Kris: "We zijn geen stel meer en wonen niet meer samen, maar er is geen vijandigheid. We blijven verbonden door onze familie."

De realityster laat dan ook weten dat de twee nog steeds vrienden zijn. "Ik zal altijd van hem blijven houden", zegt ze. "Maar nu we apart van elkaar leven, zijn we veel gelukkiger."

Geen van beiden heeft nog officieel de scheiding aangevraagd.

Kardashian

Kris (57) en Bruce (63) hebben samen twee dochters: Kendall (17) en Kylie (16). Ze waren 22 jaar bij elkaar, waardoor Bruce ook een sterke band heeft met Kris' kinderen Kourtney, Kim, Khloe en Rob. Hun vader Robert Kardashian overleed in 2003.

Khloe en Lamar

Ondertussen gaat het ook niet zo lekker met het huwelijk van dochter Khloe en haar man Lamar Odom. Inmiddels heeft Khloe de achternaam van Lamar verwijderd van haar Twitter en Instagram-account. Naar verluidt zou ze alleen nog bij hem blijven, omdat ze bang is dat Lamar anders zelfmoord pleegt.

Keeping Up with the Kardashians

Terwijl Khloe absoluut niet wil dat haar huwelijksproblemen aan bod komen in de realityshow Keeping Up with the Kardashians, zal de breuk tussen Kris en Bruce juist uitgebreid worden uitgelicht, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

Reageren