Britt Dekker: Matthijs is beter dan Humberto

Britt Dekker is tot de conclusie gekomen dat Matthijs van Nieuwkerk een betere talkshowhost is dan Humberto Tan.

Britt Dekker vertelt in Veronica Magazine dat ze Matthijs van Nieuwkerk de perfecte talkshowhost vindt. “Ik vind Matthijs de beste presentator van Nederland. Hij is heel serieus, maar kan ook een vaderfiguur zijn als er heel jonge kinderen aan tafel zitten. Humberto vind ik ook heel goed. Maar soms is hij net iets te aardig voor zijn gasten, zoals laatst met Peter Jan Rens. Toen had hij wel iets kritischer mogen zijn“, aldus de blondine.

Britt Dekker

Britt Dekker weet waar ze over praat, ze was zelf meerdere malen te gast bij De Wereld Draait Door“Ik ben een groot fan van Matthijs van Nieuwkerk. Ik heb een leuke tijd gehad toen ik bij hem aan tafel zat. Hij kondigde me dan soms aan als mediafenomeen, dat vond ik zo aardig.”

Jochem van Gelder

Britt Dekker presenteert momenteel Het Beste Idee Van Nederland samen met Jochem van Gelder. De blondine vertelt dat ze hem een betere presentator vindt dan haar vorige collega Ymke. “Werken met Ymke was natuurlijk één groot feest. Maar van Jochem kan ik veel meer leren.'' 

Het Beste Idee Van Nederland

Britt legt het uit: ''Als Ymke de middelbare school is, dan is Jochem de universiteit. Hij is heel stabiel en loopt al meer dan 25 jaar mee. Ik heb al veel van hem geleerd. Jochem zie ik als een boom waar ik tegenaan kan leunen om niet om te vallen. Straks kan ik zelf groeien en word ik uiteindelijk zelf een boom”, besluit ze.''

Vriendschap

Britt Dekker presenteerde veel programma's met Ymke Wieringa, waaronder Britt & Ymke Aan De Bak In Blanes en Britt en Ymke Stellen Vragen. Tijdens de opnames konden de twee het erg goed met elkaar vinden, maar hun vriendschap is inmiddels voorbij.

Reageren