Broer Rob stapt uit Keeping up with the Kardashians

Rob Kardashian wil niets meer te maken hebben de reallifesoap Keeping up with the Kardashians. Eerder sloot hij een groot gedeelte van zijn familie al buiten.

De broer van Kim Kardashian vindt dat de reallifesoap zijn familie kapot heeft gemaakt. Radar Online laat weten dat hij zijn huis niet meer uitkomt en geen contact meer wil met de overige Kardashians. 

"Hij is een soort kluizenaar geworden. Hij belt zijn bezorgde familieleden niet terug. Hij heeft al een poosje geleden de beslissing genomen dat hij geen deel meer wil uitmaken van een verhaallijn in Keeping up with the Kardashians en laat zich nauwelijks nog filmen door de crew. Hij vindt dat de show zijn familie kapot heeft gemaakt en dat zijn moeder en manager alleen maar bezig is met zijn zussen. Zijn gewichtstoename levert alleen maar meer stress op. Hij sport wel maar heeft slechte eetgewoontes. Hij voelt zich heel alleen." 

Ruzie

Rob heeft het al langer aan de stok met zijn familie. De ruzie kwam naar verluidt tot een climax toen Kim net voor haar huwelijk verkeerde opmerkingen maakte over zijn gewicht. Uit frustratie vloog haar broer van Florence terug naar Los Angeles en hij ontvolgde bijna al zijn familieleden op Twitter. 

Nu maar hopen dat de baby van Kim en Kanye wél vrolijk wordt van alle camera's in huis.

Reageren