Carlo en Irene gaan tóch weer samen presenteren

De overstap van Irene Moors naar SBS 6 betekent niet het einde van haar samenwerking met Carlo Boszhard. Sterker nog, ze gaan weer samen presenteren.

In Carlo's TV Café reageerde Boszhard voor het eerst op het feit dat Irene deze week voor drie jaar bij SBS 6 tekende.

Samen presenteren

Irene kwam aan de telefoon om te praten over haar nieuwe plannen. Ze krijgt bij SBS allerlei nieuwe kansen, waar ze nog niet al teveel over mocht zeggen. Wel dat ze al per 1 maart start bij de omroep. Tot die tijd mag Irene nog één keer samen met Carlo op de zondagmiddag. Moors is op 14 februari co-host bij de speciale Valentijnsaflevering van Carlo's TV Café.

TV Kantine

Ook ging het duo in op de vraag wat er met de TV Kantine gaat gebeuren nu Irene "bij de buren" zit.  Eerder berichtten we al dat het wat SBS 6 betreft mogelijk is dat Moors blijft meewerken aan de persiflageshow. Carlo bevestigde dat hij de TV Kantine niet kan en wil maken zonder zijn 'zussie'. Maar wanneer het met een Gouden Televizier-Ring bekroonde programma een vervolg krijgt, is nog niet duidelijk.

25 jarig jubileum

Het gesprek nam een emotionele wending toen Irene het feit aanhaalde dat ze in oktober 25 jaar een duo vormt met Carlo en dat ze het jammer vond het niet groots te kunnen vieren. Dat raakte Carlo omdat zijn tv-loopbaan zonder Irene naar eigen zeggen maar één jaar geduurd zou hebben. Naar eigen zeggen wilde iedereen na dat jaar van hem af, maar dankzij Irene mocht hij blijven.

Geen ruzie

Zowel Carlo als Irene benadrukten dat er geen sprake is van ruzie en dat ze elkaar gewoon sociaal blijven zien, ook al zitten ze niet meer op dezelfde zender. Volgens Carlo is dit slechts een bladzijde in het boek Carlo & Irene dat nog lang niet uit is. 

Meer over:

Reageren