Meer tijd voor gezin

Chantal Janzen doet stapje terug

28 februari 2021 11:44 | sterren | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Er kwam veel op het RTL 4-bordje van Chantal Janzen te liggen met het vertrek van Linda de Mol en Wendy van Dijk. Een luxepositie, maar de presentatrice doet een stapje terug.

"Ik was altijd aan het rennen, nu stop ik ook om te genieten", vertelt Chantal in een interview met de Telegraaf.

Chantal is te druk 

Oh, wat een jaar!, The voice of Holland, Dancing with the stars, All together now, Beat the champions, Chantal komt werken, De TV Kantine: Chantal is drukbezet bij RTL 4 én doet tussendoor ook nog even het Eurovisie Songfestival. Toen Linda de Mol en Wendy van Dijk RTL 4 verlieten, maakte ze nog gekscherende filmpjes waarin ze haar zoontje mededeelde dat "mama gewoon te druk is" voor zijn verjaardag. Maar daar zit wel een stukje waarheid in. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

Van een loyale hond naar meer focus

"Ik was iemand die altijd 'ja' zei, want ik ben een loyale hond en vind mijn werk heel erg leuk", vertelt de presentatrice, nu aan de Telegraaf. "Als RTL zei: 'Chantal, we zitten omhoog met een programma', deed ik het meteen." Met als gevolg dat ze van huis naar set en van set naar huis vloog. "Dan stond ik weer om zes uur 's ochtends thuis trommeltjes te maken en kwam ik met nat haar gehaast op de locatie aan. Dat doe ik niet meer. Ik heb meer focus gekregen." 

Chantals Beauty Camper

Door corona is Chantal nog meer van het gezinsleven gaan genieten, geeft ze aan. En dat wil ze zo houden. Hoe dit stapje terug zich gaat uiten in haar presenteerklussen, is nog niet duidelijk. Valt er bijvoorbeeld iets van wat ze nu doet af? Vanaf 3 maart verschijnt in elk geval haar nieuwste RTL-klus Chantals Beauty Camper op tv. 

Meer over