Chantal Janzen krijgt nog een presentatieklus in Duitsland

Na The Voice Kids krijgt Chantal Janzen nog een tweede programma in Duitsland. Dat vertelde ze aan Twan Huys in College Tour, dat vrijdagavond wordt uitgezonden.

Chantal Janzen is razend populair bij onze oosterburen sinds ze de Duitse versie van The Voice Kids presenteert. Tv-zender Sat1 heeft Chantal daarom gevraagd voor nóg een show, verklapt de presentatrice in College Tour.

Geen Nieuwsuur

Chantal wil nog niet veel kwijt over haar nieuwe programma, maar kan wel zeggen dat het een amusementsshow is. "Het wordt geen Duitse versie van Nieuwsuur," vertrouwt ze College Tour-host Twan Huys toe.

Houdbaarheid

Doordat Chantal zoveel met tv bezig is, laat ze het theater tijdelijk aan haar voorbijgaan. Daarover zegt ze: "Nu zie ik er nog normaal uit. Uiterlijk is op televisie minder lang houdbaar voor een vrouw, in het theater maakt dat iets minder uit." Een terugkeer op de planken kan dus altijd nog als ze iets ouder is. "Als er in Duitsland geen hond meer naar me kijkt, ga ik een theatershow schrijven."

Chantal Blijft Slapen

Maar voorlopig is Chantal niet van de buis te slaan. Ook in Nederland gaat de blondine weer volop aan de slag. Ze mag voor RTL 4 de nieuwe dansshow Dance, Dance, Dance presenteren en ze gaat binnenkort weer bij BN'ers logeren voor een tweede seizoen Chantal Blijft Slapen.

Lees ook:
Chantal Janzen doet het goed in Duitsland. 

Reageren