Presentatie

Chantal Janzen nog niet gevraagd voor 'NPO-feest' Eurovisie Songfestival

31 oktober 2019 09:27 | sterren | Door Televizier

© ANP Kippa
Chantal Janzen is niet gevraagd voor de presentatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. De RTL-ster begrijpt ook wel waarom ze niet op het lijstje van de Avrotros staat.

Chantal Janzen zou met haar talent en talenknobbel niet misstaan als presentatrice van het Eurovisie Songfestival, maar is daar vooralsnog niet voor gevraagd. Aan RTL Boulevard legt de RTL-ster uit dat ze het wel begrijpt. "Het is een NPO-feest, om het zo maar te zeggen, dus ik begrijp wel dat je daar dan mensen van de NPO voor vraagt."

Omroepen samenvoegen

Toch sluit ze de klus nog niet helemaal uit. "Ik vind het ook wel weer een leuk gebaar als je omroepen samenvoegt en zegt: goh, zullen we mensen delen." Dus mocht de Avrotros nog bellen, dan doe ze het wel, zegt Chantal: "Als ik gevraagd zou worden, zou ik wel doen."

Drie presentatoren

Songfestivalkenner Cornald Maas, die bij Avrotros dichtbij het 'Eurovisievuur' zit, liet eerder deze week weten dat de presentatie van het grootse liedjesfestijn in handen komt van drie presentatoren en dat zeer binnenkort bekend wordt wie dat zullen zijn. In ieder geval wordt de naam van Dionne Stax daarvoor al genoemd. 

 

Meer over