Chantal Janzen tekent contract, vier jaar langer bij RTL 4

Chantal Janzen kan weer vier jaar vooruit bij RTL 4. De presentatrice tekende vandaag haar nieuwe contract en hief samen met programmadirecteur Erland Galjaard het glas op de toekomst.

De zender heeft op dit moment een aantal programma’s in handen waarmee Chantal op de buis verschijnt. Ze presenteert Everybody Dance Now, speelt in dramaserie Divorce en begint vanaf zaterdag 19 april samen met Tijl Beckand aan een nieuw seizoen van de spelshow De jongens tegen de meisjes.

Op een mooie samenwerking

Chantal is blij met haar nieuwe contract: ''Bij RTL krijg ik alle kans om mijzelf te ontwikkelen op verschillende vlakken. 'Ik zie ernaar uit om deze samenwerking met veel enthousiasme voort te zetten!''

Als het aan Erland Galjaard ligt gaat die samenwerking vloeiend verlopen: ''We kennen allemaal de veelzijdigheid van Chantal. Zij combineert het presenteren van spelshows en talentenjachten moeiteloos met acteren in een dramaserie. Ze past daarmee perfect bij RTL 4 en we zijn dan ook heel blij dat ze zich de komende vier jaar bij ons verder ontwikkelt en daarbij ook veel nieuwe projecten gaat doen.''

De succesvolle serie Divorce, waarin Chantal de ex van Jeroen Spitzenberger speelt, begon afgelopen zondag. Het tweede seizoen en ook een derde seizoen is nu in de maak.

Meer over:

Reageren