'We werken eraan'

Charly Luske doet zijn verhaal bij Koffietijd: 'Het gaat oké'

19 april 2022 12:09 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Sander Koning
Charly Luske heeft vandaag voor het eerst live in een uitzending gereageerd op alle geruchten rondom het vreemdgaan en relatieproblemen met Tanja Jess. De zanger deed zijn verhaal bij Quinty Trustfull en Vivian Slingerland in Koffietijd.

Charly Luske was een paar weken geleden plots het onderwerp van gesprek in een video van Roddelpraat. En dat kon ook bij de koffiedames niet onbesproken worden gelaten.

Roddelpraat

Dennis Schouten en Jan Roos brachten namelijk enkele weken geleden naar buiten dat Charly Luske zijn vrouw Tanja Jess zou bedriegen met een 20-jarige dame. Hij zou intiem met haar hebben gedanst en achteraf nog wat berichten van diezelfde aard hebben verstrekt. Uiteindelijk bevestigden zowel Tanja als Charly de roddels.

Charly Luske

Op dit moment gaat het naar omstandigheden goed, zo maakt Charly vandaag zelf duidelijk in Koffietijd. "Het gaat oké", reageert hij. "Het is iets wat wij intern moeten oplossen en daar doen we ons best voor, nog steeds." Dit doet hij zowel samen met Tanja als alleen. "Dat is wat het is. Veel zinnigs kan ik er dan ook niet over zeggen."

Privacy

Hij hoopt vooral op genoeg privacy om zijn gezin te overwinnen. "Het is ook iets wat de buitenwereld niet echt aangaat, het is een privékwestie. En dat is als je bekend bent vaak niet zo, dat weten jullie hier allemaal", aldus Charly. 

Volgens hem hebben honderden collega's dan ook wat te vrezen. "Voor de meeste mensen valt dat ook gewoon in privésfeer op te lossen. Al zijn er ook collega's van wie het niet op straat ligt, maar door die juicekanalen binnenkort wel. Dus ja, het is gewoon de tijd waarin we leven. Maar ik vind: het gaat niemand iets aan en ik vind het al erg genoeg. We werken eraan."

Meer over