Daan Schuurmans blij met rol in Heer en Meester

24 juli 2013 10:18 | sterren | Door Televizier

Het leven lacht acteur Daan Schuurmans toe: in januari werd hij nog vader en momenteel speelt hij de rol van zijn dromen in de nieuwe serie Heer en Meester.

Schuurmans noemt zijn rol in de nieuwe MAX-serie Heer en Meester een jongensdroom die uitkomt. In het AD vertelt hij: "Ik ga autoracen, aan hoge gebouwen hangen en met beren vechten. In elke aflevering is er een beeldschone dame die meespeelt." Het lijkt de Nederlandse James Bond wel.

Vaderschap

Toch vindt Daan de acteerklus moeilijk te combineren met het vaderschap. Zo vertelt hij: "Ik zit in elke scène, dus het is heel intensief. Ik ga vroeg weg en ben laat thuis, dus ik zie mijn dochter Sophia nu heel weinig."

Bracha van Doesburgh

Gelukkig is vrouwlief Bracha van Doesburgh een geweldige moeder volgens de acteur: "Het gaat haar zo natuurlijk af. Bracha is heel rustig en dat zie je in Sophia terug. Het kindje voelt zich heel veilig. Dat is mooi om te zien."

Daarnaast geniet Schuurmans van elk moment dat hij samen met zijn dochter heeft: "Ik ben intens blij en gelukkig dat mij dit is overkomen. Het cliché van de enorme liefde die je voelt, iets wat je nog nooit eerder hebt ervaren, dat klopt volledig."

Heer en Meester

Na de successeries Moeder, Ik Wil Bij de Revue en Dokter Deen moet in 2014 de serie Heer en Meester het waar gaan maken voor omroep MAX. In de serie kruipt Daan Schuurmans in de rol van privédetective Valentijn. Als kind werd hij te vondeling gelegd, maar inmiddels is hij uitgegroeid tot een welgestelde, mysterieuze man die een heuze vrouwenmagneet is. In de serie lost Valentijn elke week samen met officier Suze Gelijse (Sytske van der Ster) een misdaad op.

Meer over