Daan Schuurmans hervat werkzaamheden 'Heer en Meester'

Daan Schuurmans herstelt voorspoedig van zijn nekblessure. Dat betekent dat de opnames van de tv-serie Heer en Meester volgende week worden hervat.

Eind augustus liep acteur Daan Schuurmans een nare nekblessure op tijdens de opnames van de nieuwe serie Heer en Meester. Hij voerde een spannende stunt uit toen hij zijn nek verdraaide.

Voorspoedig herstel

De opnames van Heer en Meester moesten uiteindelijk stil worden gelegd. Na weken van rust en therapie is Daan nu aan de betere hand, zijn management laat aan RTL Boulevard weten: "Wat betreft Daan kan ik zeggen, dat er sprake is van een voorspoedig herstel en de werkzaamheden rond Heer en Meester worden volgende week hervat.

Heer en Meester

Na de successeries Moeder, Ik Wil Bij de Revue en Dokter Deen moet in 2014 de serie Heer en Meester het waar gaan maken voor omroep MAX. In de serie kruipt Daan Schuurmans in de rol van priv├ędetective Valentijn.

Als kind werd hij te vondeling gelegd, maar inmiddels is hij uitgegroeid tot een welgestelde, mysterieuze man die een heuze vrouwenmagneet is. In de serie lost Valentijn elke week samen met officier Suze Gelijse (Sytske van der Ster) een misdaad op.

Reageren