Danny Froger over Strictly Come Dancing

De kandidaten van Strictly Come Dancing zetten zaterdag weer hun beste beentje voor. Televizer.nl sprak met deelnemer Danny Froger.

Het is weer zweten geblazen voor Danny Froger en coach Lorna van Dijk. Met zijn 24 jaar is Danny de jongste van het stel. Houdt hij zich staande in de derde ronde van Strictly Come Dancing? Televizier.nl vroeg het hem zelf.

Heb je er weer zin in?

“Ik kan niet wachten! We hebben er zo lang voor geoefend en nu komt het er weer op aan. Hoewel Ik nog steeds moet wennen aan alle camera’s. Als je mij een half jaar geleden had vertelt dat ik aan een dansprogramma zou meedoen, had ik je voor gek verklaard. Maar hier sta ik en ik begin het steeds leuker te vinden, echt waar.”

Waarom heb je besloten om mee te doen?

“Ik houd wel van een uitdaging en Strictly Come Dancing was een kans om mezelf tot het uiterste te pushen. Wat we in het programma doen is heel wat anders dan met een biertje in je hand in de discotheek. Dansen is niet duf; het is pure topsport.”

Wie gaat er winnen denk je?

“Ik heb echt geen flauw idee, iedereen doet zijn stinkende best. Uiteindelijk bepaalt het publiek wie er wint.“

Wat is je favoriete dans?

“Tot nu toe kan ik chachacha het beste. Maar het was behoorlijk zwaar hoor, ik gebruikte spieren die ik nog nooit eerder heb gebruikt. De enige danspassen ik hiervoor ooit heb gemaakt, waren met mijn oma, en dan nog in polonaise ook. Nu ben ik al bezig met de lift!”

Reageren