'Daphne Klunskoek'

Daphne Bunskoek begaat Sinterklaas blunder bij RTL Boulevard

17 november 2022 20:44 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Kijkers van RTL Boulevard reageerden onaangenaam verrast toen presentatrice Daphne Bunskoek live op televisie onverwacht het bestaan van Sinterklaas ontkende. 

Als uitsmijter van de donderdageditie van RTL Boulevard mocht Miljuschka Witzenhausen vertellen over de do's en don'ts van strooigoed en schoentraktaties in Sinterklaastijd. Halverwege het item over marsepein en suikergoed maakte Daphne Bunskoek een fikse uitglijer.

Tupperware bakjes

Miljuschka zat net lekker in haar verhaal hoe bij haar thuis de Sint op verzoek alle kruidnoten in afgesloten tupperware bakjes stopt om te voorkomen dat de huisdieren er 's nachts al van eten. Ineens floepte Daphne eruit: "En heeft het lang geduurd voordat ze er achter kwamen dat er geen Sint bestaat?" Miljuschka moest die mededeling zichtbaar even verwerken.

Miljuschka stond even met de mond vol tanden
Miljuschka stond even met de mond vol tanden

Brief geschreven

Geholpen door co-host Luuk Ikink die niet eens had gehoord wat Daphne zei vertelde Miljuschka dat ze speciaal een aantal brieven aan de Sint had geschreven met de vraag het strooigoed in de bakjes te doen. Daarna ging het gesprek snel verder, maar op Twitter was het leed niet te overzien.

Meer over