Debuut baby Kim en Kanye in Keeping Up With The Kardashians

30 januari 2014 14:53 | sterren | Door Televizier

North West is nog geen acht maanden oud, maar is hard op weg een echte realityster te worden. Als het aan mama Kim Kardashian ligt debuteert de baby binnenkort in Keeping Up With The Kardashians.

Er is echter een obstakel: trotse vader Kanye West. De rapper wil zijn dochtertje absoluut niet laten zien aan de kijkers en zou reality-televisie maar ordinair vinden.  "Hij wil North niet in beeld. Hij zal blij zijn als Kim klaar is met de show” meldt een bron.

Keeping Up With The Kardashians

Als baby North niet meedoet, dan is het einde van Keeping Up With The Kardashians misschien wel in zicht.  De eens zo populaire realityserie heeft te maken met dalende kijkcijfers. Het schattige kindje van Kim en Kanye zou het kijkersaantal dus de hoognodige boost kunnen geven.


Kijkerswens

Brunette Kim, die samen met haar zussen wereldberoemd werd door de realityserie, staat dan ook behoorlijk onder druk. "Kim wil North heel graag in de serie hebben", laat de bron weten. "Kijkers en fans van de show willen Kim zien samen met haar dochter en hoe ze is als moeder."

Compromis

Inmiddels zouden Kim en Kanye een compromis hebben gesloten. Baby North verschijnt niet in beeld, maar hun megahuwelijk in juni wordt wel uitgezonden door E! News. "Kim heeft Kanye overgehaald omdat E! News het grootste deel van de kosten voor hun rekening neemt”, aldus een bron.

Keeping Up With The Kardashians

Keeping Up With The Kardashians is een Amerikaanse realityserie waarin camera’s het leven van de drie stijlvolle zussen Kim, Kourtney en Khloe Kardashian op de voet volgen. De realityserie kende sinds haar start in 2007 een enorme populariteit, en de Kardashians werden binnen mum van tijd sterren.

Dalende populariteit

Tegenwoordig heeft Keeping With The Kardashians te kampen met dalende kijkcijfers, mede vanwege de vele schandalen rondom de familie. Daarnaast heeft de actualiteit de serie ingehaald, want het wel en wee van de mediagekke Kardashians staat vaak al eerder in de kranten dan het in de serie te zien is.

Meer over