Oeh la la!

Deze drie BN'ers zijn de dragqueens van De TV Kantine

26 Maart 2020 21:52 | sterren | Door Televizier

© RTL
Welke drie bekende mannen dosten zich donderdag uit als extravagante diva's in De TV Kantine? Die vraag hield de kijkers van het humoristische RTL-programma vooraf nogal bezig. Wel nu, het hoge woord is eruit!

Het is inmiddels vaste prik bij De TV Kantine: een persiflage waarvan de vertolker niet direct te herkennen is. Hield in de eerste aflevering de man achter Martien Meiland in 'Chateau Wijnland' de gemoederen nogal bezig, in de aflevering rond Beste Zangers was dat de persoon die Jan Smit neerzette. Beide heren waren erg goed in wat ze deden, maar bleken vrijwel niet bekend bij het grote publiek. 

Jamai of Luuk?

Hoe anders is dat deze week? Maar liefst drie bekende Nederlanders verkleedden zich, net als vorig seizoen, als dragqueen voor een persiflage op het Amerikaanse programma RuPaul's Drag Race. Vooraf werd er weer druk gespeculeerd over wie er toch onder die dikke lagen oogschaduw en hoge pruiken schuil ging. De namen van Jamai Loman en Luuk Ikink zongen al rond. 

Tim, Jan en Rick

Nog in de uitzending werd duidelijk dat het gaat om Tim Douwsma, Jan Versteegh en Rick Brandsteder! Ook Fred van Leer hulde zich nog even in een jurk om de andere heren te laten zien hoe je nou eigenlijk op hakken moet lopen. RuPaul werd net als vorig jaar weer fantastisch neergezet door zanger Alain Clark. Bekijk de beelden hieronder:

Meer over