Dikke Dennis boos om exit Sterren Springen

Tatoeëerder Dikke Dennis is het er niet mee eens dat hij zaterdag de spetterende show Sterren Springen moest verlaten. Hij kwam een dag eerder in opspraak omdat bekend werd dat hij een nazi-verleden heeft.

Aan RTL Boulevard vertelde Dennis: Ik ben even boos geweest, omdat ik twee mooie sprongen heb gemaakt. De dag dat ik thuis kwam en erna heb ik honderden mailtjes en sms’jes gehad over dat het raar was dat ik niet door ben gegaan.“

Vreemd 

Dennis vindt het allemaal toch een wat vreemde gang van zaken: "Ik vind het wel een beetje dubieus dat ik eruit gestemd ben. Ik was de enige met een negen. Ik eindigde als derde en mocht er als eerste uit. Jammer.”

Tatoeage

Een dag voor zijn deelname aan Sterren Springen werd bekend dat de dikke tatoeëerder een skinhead-tatoeage heeft. Dat heeft volgens Dennis wel gevolgen gehad voor zijn uitschakeling: "Ik heb wat gezeik gehad met mijn verleden. Ik ben vroeger een skinhead geweest tot ik een jaar of 15 was. Dat kwam één dag voor Sterren Springen zo groot in De Telegraaf. Ik heb zo’n idee dat dat heeft meegespeeld.”

Koen Verweij mocht ondanks zijn verre van perfecte sprong, door naar de volgende ronde. De schaatser kan naar eigen zeggen wel tegen een stootje.

Reageren