Dinand Woesthoff is woest om webcamseks-reclame Bobbi Eden

14 april 2015 15:24 | sterren | Door Televizier

Dinand Woesthoff laat zich flink gaan op Twitter. Hij is kwaad vanwege een groot billboard langs de A4 waarop pornoster Bobbi Eden webcamseks aanprijst.

Dinand Woesthoff, oud-Kane-zanger en binnenkort jurylid in Superkids, snapt niet waarom zo'n reclame toegestaan is in Nederland.


Dinand Woesthoff

Dinand is boos op de Reclame Code Commissie:


Bobbi Eden

Het bedrijf Clear Channel, dat verantwoordelijk is voor de plaatsing van de reclameborden, meldt aan het AD dat het Bobbi Eden-billboard is getoetst aan de regels van de Reclame Code Commissie. "Op basis van die richtlijnen is het langs de A4 neergezet. Het is, zo bleek na onderzoek, niet in strijd met de goede zeden."

Clear Channel

Dinand laat het er niet bij zitten en roept zijn volgers op om Clear Channel te bellen:

Clear Channel laat aan het AD weten dat het bord niet zomaar wordt weggehaald. "Tenzij de RCC andere regels gaat hanteren. Dan gaan wij daarin natuurlijk mee." De RCC meldt op haar beurt dat zij aan de slag gaat met de klacht van Woesthoff. "We hebben vandaag meerdere klachten over het bord binnen gekregen. Die liggen allemaal in de lijn van wat Dinand vindt: het zou aanstootgevend zijn voor jonge kinderen."

Lees ook:
Een interview met Bobbi Eden over haar realitysoap Dubbel D in LA. 

Meer over