Dochter Utopia-deelneemster Andrea doet boekje open in Privé

29 januari 2014 11:02 | sterren | Door Televizier

De biologische dochter van Andrea uit Utopia waarschuwt iedereen voor haar moeder. Volgens Sophia acteert Andrea alles aan elkaar.

“Trap er niet in, ze acteert alles!”, zegt de blonde kapster furieus in Privé. Ze gelooft er dan ook niks van dat Andrea verdriet heeft om het recente overlijden van haar stiefdochter Caroline. Andrea besloot niet naar de begrafenis te gaan, maar had wel zichtbaar verdriet in Utopia.

Facebook

Eerder uitte Sophia haar woede op haar Facebook-pagina. ''Ik noem jou niet eens mijn moeder'', schreef ze ziedend. ''Jankt de ogen uit haar kop (prachtig acteerwerk, chapeau) voor haar overleden stiefdochter, maar zelf nooit een traan gelaten om jouw bloedeigen kind?''

Privé

Inmiddels heeft ze haar verhaal verteld in weekblad Privé. Sophia's ouders scheidden toen ze drie jaar oud was. Duidelijk wordt dat er nooit een goede moeder-dochter band is geweest.

“Door haar stemmingswisselingen wilde mijn moeder mij steeds minder zien, en toen ik ruim 6 was kreeg mijn vader mij toegewezen. Na een onverwachte ontmoeting op mijn 10e had ik geen behoefte meer om haar te zien.… Ik was 12 toen ze mij opeiste via de kinderrechter. Tijdens de laatste zitting werd ze ongeschikt bevonden voor gezag. Dat gaf mij rust”, aldus Sophia.

Reactie geliefde

In Privé reageert ook Anton Veldkamp, Andrea’s geliefde, die kort geleden zijn dochter verloor aan borstkanker. Anton: “Dat Andrea stemmingswisselingen heeft, kan ik niet ontkennen, die heeft ze in hoge mate. Af en toe gaat ze door het lint, maar ik sta achter haar." 

Meer over