Domien Verschuuren vervangt Giel Beelen in vakantie

6 juli 2015 16:43 | sterren | Door Televizier

© BNN

Deze zomer mag Domien Verschuuren dubbel aan de bak op 3FM: naast zijn eigen avondprogramma gaat hij ook invallen in de ochtend, als Giel Beelen op vakantie is.

Domien Verschuuren presenteert in de vakantie van Giel Beelen de ochtendshow van 3FM. Vanaf 20 juli is de dj drie weken lang te horen tussen 6.00 en 10.00 uur. Daarnaast blijft hij ook zijn avondprogramma Dit Is Domien presenteren, van 18.00 tot 19.00 uur.


Ochtendshow

Domien is erg blij met zijn nieuwe klus in de ochtend. "Het is een van de allermooiste tijdstippen van 3FM," vertelt de dj aan RTL Boulevard. "Ik heb 1,5 jaar de ochtendshow in het weekend gepresenteerd. Het idee om samen met Nederland op te staan is zo bijzonder."

Heftig

Het vroege opstaan zal wel weer even wennen zijn voor Domien. "Ik ben absoluut geen fan van de wekker. Maar als ik eenmaal in de studio ben krijg ik weer energie." Zeker door de combinatie met zijn avondshow zal de 3FM-dj een paar weken weinig slapen. "Dat wordt heftig, maar ik heb het geluk dat ik vlak bij de studio woon."

Lees ook:
"Opa Giel Beelen stopt", maar 3FM weet van niets

Meer over