Amijé of Danique

Donny Roelvink heeft spijt van zijn deelname aan Temptation Island VIPS

6 februari 2019 14:55 | sterren | Door Televizier

© ANP
Donny Roelvink heeft spijt. Hij had achteraf zijn Temptation Island VIPS-avontuur liever gemist, vertelt hij aan Party. Donny: "Als ik de tijd kon terugdraaien had ik er niet aan meegedaan."

Vol goede moed deden Donny en zijn lief Amijé afgelopen zomer mee aan Temptation Island VIPS. Hij was (natuurlijk) overtuigd dat niemand hem het hoofd op hol kon brengen, want zijn hart was al bezet. Toch raakte hij de kluts kwijt, door verleidster Danique. 

Temptation Island VIPS

Het was goed mis. De roodharige verleidster veroverde langzaamaan een plekje in Donny's hart waardoor hij afstand nam van vriendin Amijé. En dat wilde hij eigenlijk niet. "Ik had het gevoel dat het door laten sudderen van onze relatie ervoor zou zorgen dat het nooit meer goed zou komen." 

Donny en Amijé

Het Temptation Island VIPS-avontuur pakte dus niet echt goed uit voor de jonge Roelvink. Hij noemt het programma zelfs leedvermaak. Inmiddels zijn Donny en Amijé gelukkig weer bij elkaar. "Ik ben er nog altijd van overtuigd dat zij de ware is en de vrouw met wie ik kinderen krijg", zegt Donny. Want echte liefde overwint natuurlijk alles.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

It’s you, it’s always been you my princess 💍

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink. ⁶𓅓 (@donnyroelvink) op

Meer over