Donny Roelvink hoopt op rol in Penoza

26 juli 2016 11:02 | sterren | Door Televizier

© Screenshot Shownieuws

Dries Roelvink wil zijn zoon Donny 'lanceren' in de showbizzwereld. Donny hoopt het ver te schoppen als acteur: hij ziet een rol in misdaadserie Penoza wel zitten.

"Ik ga na de zomer acteerlessen nemen", vertelt Donny, die eerder te zien was in reallifesoap De Roelvinkjesaan Shownieuws. "Als je mij zou vragen wat ik echt zou wilen, zou ik het echt vet vinden om in een serie als Penoza te spelen."

Dave Roelvink

Dries Roelvink had voorheen vooral veel aandacht voor zijn zoon Dave, die inmiddels een carrière heeft als dj en model. "De afgelopen jaren heb ik heel veel met Dave opgetrokken", aldus de gele-zwembroek-zanger. "Hij kwam in mijn wereldje terecht, bij hetzelfde boekingsbureau. We deden veel samen."

Juwelenroof

Toen Dave ook nog eens in opspraak raakte door een juwelen- en iPad-roof en een sekstape, was het hek van de dam. "Dave had op een gegeven moment gewoon net even iets meer steun nodig", zegt Donny over zijn grote broer. "Daar had ik alle begrip voor. Als het andersom was geweest, dan weet ik zeker dat iedereen ook voor mij klaar had gestaan."

Sportschool

Donny raakte door alle spotlights op Dave wat ondergesneeuwd. "Daar heb ik me wel eens schuldig over gevoeld", zegt Dries. "Nu probeer ik dat een beetje recht te trekken." Dries en Donny brengen vooral veel tijd door in de sportschool. "We hebben een supergoede band", glimt Donny. En dan moet de lancering in de showbizzwereld nog komen.

Meer over