Engelse presentatrice en model Peaches Geldof overleden

Peaches Geldof, een Engelse presentatrice en model, is gisteren plotseling overleden. Ze werd gevonden in haar huis in Kent. Niets wijst erop dat Peaches aan een onnatuurlijke dood is gestorven.

Peaches Geldof is vooral bekend door haar vader Bob Geldof. Hij initieerde de grote liefdadigheidsconcerten Live Aid (1985) en Live 8 (2005). Zelf maakte ze naam door artikelen te schrijven voor The Daily Telegraph en The Guardian. Ze presenteerde op televisie ondere andere OMG with Peaches Geldof bij ITV 2 en op MTV Peaches: Dissapear Here.

Reacties

In binnen- en buitenland wordt geschokt gereageerd op het overlijden van het jonge model. Vader Bob Geldof stuurde een schriftelijke reactie naar de Britse media: "Ze was de wildste, grappigste, slimste, geestigste en meest geschifte van ons allemaal. Wat een mooi kind. Hoe is het mogelijk dat we haar nooit meer zullen zien? Hoe moeten we dat verdragen? We hielden van haar en zullen haar voor altijd koesteren."

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, woonde een tijdje samen met Peaches in Los Angeles.

En ook vriendin Paris Hilton laat van zich horen.

Moeder

Het is niet het eerste jonge sterfgeval in de familie. Peaches moeder, Paula Yates, overleed in 2000 op 41-jarige leeftijd aan een overdosis heroïne. Gisteren plaatste Peaches zelf nog een foto van haar en haar moeder op Twitter.

 

Reageren