Erica Terpstra de wereld rond in nieuw seizoen Erica op Reis

Erica Terpstra bezoekt weer bijzondere plekken in een nieuwe reeks van Erica op Reis. Dit seizoen gaat ze op verkenningstocht in Sulawesi, Namibië, Mongolië, Patagonië en Turkije.

Erica begint haar reis in het land van de tango en onze koningin: Argentinië. De globetrotter maakt onder andere een flinke tocht naar een Indianendorp in het Andes-gebergte op ruim vier kilometer hoogte. In de hoofdstad Buenos Aires shopt ze op de beroemde San Telmo-markt en legt een bloemetje op het graf van first lady Evita Peron.

Lokale cultuur

 “Zoals altijd spreekt ze met de lokale bevolking en verwondert ze zich over hun gewoonten en gebruiken. Zo ontmoet ze bijvoorbeeld indianen in Argentinië, spreekt ze met Indonesische piraten én een transseksuele priester. Mede dankzij haar open en spontane houding proeft Erica uit de lokale keukens en ondergaat een aantal opmerkelijke plaatselijke rituelen”, meldt Omroep Max over het bijzondere reisprogramma.

Erica op Reis

Benieuwd of Erica zich ook zal wagen aan een tangloles? Erica op Reis is iedere vrijdag om 22.25 uur te zien op Omroep Max (Nederland 1).  

Reageren