Eva Jinek bij de kassa: "Freek Vonk-dierenplaatjes? Nee, dank je!"

Eva Jinek beleefde na haar relatiebreuk met Freek Vonk een ongemakkelijk moment in de Albert Heijn. Een nietsvermoedende caissière vroeg de talkshowhost of ze ook Freek Vonk-dierenplaatjes spaarde.

In interviewprogramma Maskers af vertelde Eva over het voorval. Ze sprak met presentatrice Hansje Bunschoten over het leven, de dood en de liefde, dus was het onvermijdelijk dat haar relaties met Bram Moszkowicz en Freek Vonk voorbijkwamen.

Dierenplaatjes

"Het was net uit met Freek en ik was in de Albert Heijn bij mij om de hoek", begint Eva. "Er staat een hele rij mensen achter mij, ik reken af en het meisje achter de kassa zegt: ‘Spaart u ook Freek Vonk-dierenplaatjes?’"

Adem inhouden

Eva ziet de humor van de vraag wel in en kan smakelijk lachen om de situatie. "Ik zei: ‘Nee, dank u.’ En die hele rij achter mij had het door! Zij hielden allemaal hun adem in, maar dat meisje had niets in de gaten."

Roddelpers

De romances van Eva met Bram en Freek werden breed uitgemeten in de roddelpers. Liever zou de talkshowhost niet nog eens zo'n BN'er-koppel vormen. "Om mijn leven te makkelijker te maken denk ik dat ik het nu fijn zou vinden als ik een relatie zou hebben met iemand die niet ook publiek bekend is. Maar goed, dat laat zich niet dwingen…"

Baan 

Liefde is in ieder geval van groot belang voor Eva, vertelde ze aan Hansje Bunschoten. "Het lijkt me dat er weinig andere dingen zijn die belangrijker zijn. Ik bedoel: je gaat niet met je baan naar bed." Ze schatert. "Zei ik dat?"

Lees ook:
Maskers Af trok zondagavond 329.000 kijkers 

Reageren