'Het is bij de beesten af'

Eveline Stallaart is helemaal klaar met alle kritiek op MAFS-deelnemers

5 mei 2022 13:47 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Jeroen Jumelet

Married at First Sight-expert Eveline Stallaart is helemaal klaar met alle kritiek die kijkers hebben op de deelnemers van het trouwprogramma. Ze roept iedereen dan ook op om te stoppen met het plaatsen van negatieve berichten.

Eveline werkt inmiddels al drie seizoenen mee aan Married at First Sight als expert, maar bij deze editie lopen de hatelijke reacties van kijkers kennelijk de spuigaten uit. In haar Instagram Stories doet ze haar relaas.

Negativiteit

"Knetter kapot moeten we ons schamen voor alle lelijkheid die we tentoonspreiden op social media de afgelopen dagen." Volgens Eveline worden vooral de deelnemers en hun familie en vrienden overspoeld met hatelijke reacties. "Het is bij de beesten af, echt!"

Ze vindt het prima als mensen een mening hebben - ook als deze negatief is - maar volgens haar hoef je dat niet per se op social media te ventileren. "Roep het hardop tegen de tv, maar laat het weg van social media. Je kwetst er echte mensen mee en maakt er mogelijk levens mee kapot."

Lees ook: MAFS-expert Eveline Stallaart reageert op ophef over Joep

Finale

Op dinsdag 10 en woensdag 11 mei 2022 worden de finale-uitzendingen van Married at First Sight uitgezonden bij RTL 4. De kijkers van het programma krijgen dus nog een kans om het goed te maken bij Eveline. "Kom op, nog twee afleveringen om wat anders te laten zien. Maak me trots". Ze sluit af met een passende hashtag: #doenietmafdoeslief.

Meer over