Slechte tijden

Ferry Doedens heeft buikpijn van GTST-gemis

10 maart 2021 17:01 | sterren | Door Jorien Slager

© ANP
Na twaalf jaar verliet Lucas Sanders dinsdagavond Meerdijk in Goede tijden, slechte tijden. En dat vindt Ferry Doedens (die 'm speelt) best een beetje jammer. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best mis."

Na heel veel goede tijden, waren het de laatste tijd vooral slechte tijden wat Ferry Doedens betrof. Eind juni besloten EndemolShine en RTL in overleg dat de acteur moest stoppen. Ferry negeerde de coronamaatregelen die de producent had opgelegd. In 2015 was hij ook al tijdelijk niet te zien nadat het nieuws over zijn cocaïneverslaving naar buiten kwam.

12 jaar GTST

Toch vindt de GTST-acteur het jammer. "12 jaar geleden maakte ik mijn entree in Meerdijk en jongens wat is er in die tijd veel gebeurd. Lucas heb ik elke dag met zo ontzettend veel plezier neergezet. Misschien komt hij nog eens buurten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best mis. Tijd voor nieuwe avonturen en nieuwe uitdagingen. Ik wil iedereen bedanken van zowel voor, als achter de schermen van deze te gekke productie. Goede tijden wat ben je bijzonder", schrijft hij op zijn Instagrampagina.

Gelukkig kunnen we nog even nagenieten van Ferry via zijn YouTube-kanaal. Daar verscheen namelijk een vlog over zijn laatste week en het afscheid bij GTST. Daarin vertelt hij best een beetje verdrietig te zijn. "Ik heb er echt buikpijn van. Het voelt heel gek." 

 

Meer over