Maar nog niet toe aan dating

First Dates-barman Victor nu zelf weer vrijgezel

25 augustus 2021 09:32 | sterren | Door Jef Willemsen

© BNNVARA
Droevig nieuws voor liefhebbers van de liefde: First dates-boegbeeld Victor Abeln (37) blijkt alweer enige tijd single door het leven te gaan.

In gesprek met Veronica superguide bevestigt Abeln dat hij geen 'summer of love' achter de rug heeft, ook al is hij wel weer vrijgezel.

MS

In de 3,5 jaar dat Victor met zijn ex samen was hebben ze veel meegemaakt. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de twee, maar begin 2019 kreeg het paar een klap te verwerken toen de vage medische klachten waar ze mee kampte de voorbode van multiple sclerose bleek te zijn. Volgens Victor is de auto-immuunziekte niet de reden dat hun relatie is stuk gelopen, naar eigen zeggen groeiden ze uit elkaar.

Geen zin

Victor heeft een flinke knauw gekregen door de ervaring. Hij geeft eerlijk toe voorlopig nog geen zin te hebben in dates. Hij blijft als barman bij First dates aan de zijlijn toekijken hoe anderen een gokje wagen. De opnames van een nieuw seizoen zijn in volle gang en werken volgens Abeln bemoedigend: "Er doen dit jaar zelfs kandidaten mee van negentig-plus!"

Meer over